Tele2 webmail

Log direct in bij Tele2 Webmail

Tele2 Webmail

Tele2 is een aanbieder van telecommunicatie in Nederland. Je kunt terecht bij Tele2 voor het afsluiten van een mobiel abonnement, Sim Only of Prepaid. Daarnaast kun je abonnementen afsluiten voor diensten zoals internet, vaste telefonie en televisie. Deze diensten worden los aangeboden maar ook is alles-in-1 pakketten. Tele2 is bekend geworden door het aanbieden van goedkope mobiele telefonie. Wanneer je internet afneemt bij Tele2 of meerdere diensten waaronder internet dan is het mogelijk om gebruik te maken van Tele2 Webmail. Je zult hiervoor vaak een automatisch gegenereerd e-mailadres ontvangen dat zal eindigen op @tele2.nl. Je kunt naast dit e-mailadres nog 4 extra e-mailadressen aanmaken. U kunt zelf bepalen wat de naam wordt van deze e-mailadressen in tegenstelling tot het standaard e-mailadres.

Tele2 gegevens

Om een nieuw e-mailadres aan te maken bij Tele2 dien je contact op te nemen met de klantenservice. Een medewerker van Tele2 zal dan in staat zijn om een nieuw e-mailadres voor je te activeren. Het is niet mogelijk om dit zelf te doen. Nadat je het nieuwe e-mailadres is geactiveerd zal je dit direct kunnen gebruiken om in te loggen bij Tele2 Webmail. Je kunt maximaal 4 extra e-mailadressen aanvragen wanneer je een Tele2 account hebt. Het aanvragen en het activeren van een nieuw e-mailadres zal je dus niets extra kosten.

Inloggen bij Tele2 Webmail
Zodra je een nieuw e-mailadres hebt aangemaakt kun je deze direct gebruiken om in te loggen bij Tele2 Webmail. Om in te loggen heb je het nieuwe e-mailadres en het wachtwoord voor dit e-mailadres nodig. Na het inloggen zul je direct toegang krijgen tot je nieuwe account en kun je direct beginnen met het ontvangen en versturen van e-mail. Wanneer je je gebruikersnaam bent vergeten kun je deze heel gemakkelijk opvragen via de website van Tele2. Hiervoor heb je een aantal persoonsgegevens en adresgegevens nodig. Om een nieuw wachtwoord op te vragen nadat je deze bent vergeten heb je alleen je gebruikersnaam nodig.

Tele2 Webmail op je telefoon, laptop of computer
Je kunt Tele2 Webmail ontvangen via je laptop of je computer. Het enige wat je hier voor hoeft te doen is inloggen bij Tele2 Webmail waarna je terecht zult komen bij je inbox. Vaak is het echter handiger om je e-mail te ontvangen op je telefoon, bijvoorbeeld omdat je niet altijd toegang hebt tot een laptop of computer of omdat je vaak onderweg bent. In dat geval is het handig om Tele2 Webmail in te stellen op je telefoon. Om dit account in te kunnen stellen heb je meerdere gegevens nodig. Zodra je al deze gegevens hebt ingevoerd zul je e-mail kunnen ontvangen en versturen via je telefoon.

IMAP en SMTP servers
De IMAP gegevens van Tele2 Webmail
Inkomende server
imap.tele2.nl
Beveiligingstype SSL
Poort 993
Gebruikersnaam: Uw Tele2-emailadres
Wachtwoord: Uw Tele2-wachtwoord

Uitgaande server
smtp.tele2.nl
Beveiligingstype TLS
Poort 587
Gebruikersnaam: Uw Tele2-emailadres
Wachtwoord: Uw Tele2-wachtwoord

De POP3 gegevens van Tele2 webmail
Inkomende server
pop.tele2.nl
Poort 995
Beveiligingstype SSL
Gebruikersnaam: Uw Tele2-emailadres
Wachtwoord: Uw Tele2-wachtwoord

Uitgaande server
smtp.tele2.nl
Beveiligingstype TLS
Poort 587
Gebruikersnaam: Uw Tele2-emailadres
Wachtwoord: Uw Tele2-wachtwoord