Telfort Webmail

Direct aanmaken bij Webmail Telfort

Webmail van Telfort

Telfort is een aanbieder van telecommunicatie voor particulieren en voor zakelijke klanten. Je kunt terecht bij Telfort voor mobiele telefonie waaronder Sim Only, Prepaid, abonnementen en telefoons. Daarnaast biedt Telfort internet, televisie en vaste telefonie aan. Deze diensten zijn los af te sluiten of in een pakket. Wanneer deze drie diensten allemaal worden afgesloten bij Telfort dan wordt er gesproken van een alles-in-1 pakket. Bij het afsluiten van een abonnement zal je altijd een e-mailadres toegewezen krijgen. Omdat dit e-mailadres vaak automatisch is gegenereerd kan het soms handiger zijn om zelf een e-mailadres aan te maken. Een nieuw e-mailadres aanmaken kan erg gemakkelijk via Mijn Telfort. Je kunt zelfs 5 alternatieve e-mailadressen aanmaken wanneer je een abonnement afneemt bij Telfort en je kunt zelf kiezen wat de namen van deze e-mailadressen worden.

Telfort webmail login

Bij het afsluiten van een abonnement zal je een automatisch gegenereerd e-mailadres ontvangen van Telfort. Het is niet mogelijk om dit e-mailadres te wijzigen of om het e-mailadres aan te passen. Wanneer je liever een ander e-mailadres gebruikt dan kun je deze heel gemakkelijk aanmaken door in te loggen bij Mijn Telfort. Om in te kunnen loggen bij Mijn Telfort heb je je gebruikersnaam of mobiel telefoonnummer nodig en je wachtwoord. Vanuit Mijn Telfort kun je al je e-mailadressen beheren. Om een nieuw e-mailadres aan te maken hoef je alleen het nieuwe e-mailadres in te voeren. Je kunt zelf kiezen wat de naam van dit nieuwe e-mailadres wordt. Voorbeelden waarop je e-mailadres kan eindigen zijn onder andere @telfort.nl en @telfortglasvezel.nl.

Inloggen bij Telfort Webmail

Je kunt direct inloggen bij Telfort Webmail nadat je een nieuw e-mailadres hebt aangemaakt. Je hoeft hiervoor alleen je gebruikersnaam en je wachtwoord in te voeren. Het kan voorkomen dat je het wachtwoord van je e-mailadres bent vergeten. In dat geval kun je heel eenvoudig inloggen bij Mijn Telfort om op deze manier je wachtwoord te wijzigen. Nadat het wachtwoord is gewijzigd zul je vanaf dat moment dit nieuwe wachtwoord moeten gebruiken om in te loggen bij Telfort Webmail. Wanneer je een e-mailadres hebt dat eindigt op @telfortglasvezel.nl dan zul je van een andere webmail gebruik moeten maken. Om in te loggen bij deze webmail heb je je loginnaam en je wachtwoord nodig. Wanneer je voor het eerst in wilt loggen en wanneer je dus nog geen extra e-mailadres hebt aangemaakt heb je de loginnaam en het wachtwoord nodig die in de bevestigingsbrief of bevestigingsmail van Telfort staan.

Mogelijkheden Telfort Webmail

Met Telfort Webmail heb je ontzettend veel mogelijkheden. Je kunt namelijk op elk gewenst moment inloggen om zo je e-mail te bekijken. Je kunt daarnaast ook heel gemakkelijk e-mail versturen. De e-mailbox van Telfort Webmail is 1GB groot, wat inhoudt dat je erg veel e-mails op kunt slaan in de e-mailbox zonder dat je deze e-mails hoeft te verwijderen. Via Telfort Webmail kun je dus heel eenvoudig je e-mail beheren. Je kunt daarnaast kiezen uit vele extra opties, waaronder het opslaan van een e-mail in concepten. Dit is erg handig wanneer je een e-mail tussendoor op wilt slaan om deze bijvoorbeeld later te versturen. Je kunt daarnaast een lijst bijhouden met contacten om zo heel eenvoudig een mail naar een bestaand contact te kunnen versturen.

Telfort Webmail op je telefoon, laptop of computer

Via je laptop of computer kun je heel gemakkelijk inloggen bij Telfort Webmail om je e-mail te bekijken, om e-mail te versturen of om een e-mail op te slaan. Wanneer je liever gebruik maakt van Telfort Webmail op je telefoon dan is dit ook mogelijk. Je moet hiervoor eerst het e-mailaccount instellen op je telefoon door gebruik te maken van de juiste gegevens. Deze gegevens dien je in te voeren tijdens het instellen van het nieuwe e-mailadres. Nadat je alle stappen hebt doorlopen en nadat je het e-mailadres hebt ingesteld op je telefoon zul je e-mail kunnen ontvangen en versturen met je telefoon. Je kunt tegelijk e-mail ontvangen op je telefoon en op je computer of laptop. Het is dus niet zo dat je geen e-mail meer kunt bekijken op je laptop of computer vanaf het moment dat je Telfort Webmail hebt ingesteld op je telefoon.

IMAP en SMTP servers

De IMAP gegevens van Telfort Webmail
Inkomende server
imap.telfort.nl
Beveiligingstype SSL
Poort 993
Gebruikersnaam: Uw Telfort-emailadres
Wachtwoord: Uw Telfort-wachtwoord

Uitgaande server
smtp.telfort.nl
Beveiligingstype TLS
Poort 587
Gebruikersnaam: Uw Telfort-emailadres
Wachtwoord: Uw Telfort-wachtwoord

De POP3 gegevens van Telfort webmail
Inkomende server
pop3.telfort.nl
Poort 995
Beveiligingstype SSL
Gebruikersnaam: Uw Telfort-emailadres
Wachtwoord: Uw Telfort-wachtwoord

Uitgaande server
smtp.telfort.nl
Beveiligingstype TLS
Poort 587
Gebruikersnaam: Uw Telfort-emailadres
Wachtwoord: Uw Telfort-wachtwoord